Nebim service

Om u te ondersteunen en snel op weg te helpen

REPARATIE- EN ONDERHOUDSCONTRACT

Financiering gaat niet alleen over geld. Het gaat ook over de toekomst van uw bedrijf. De keuze voor een financieringsvorm of leasecontract is medebepalend voor uw rendement. Bij Nebim staat de continuïteit op lange termijn altijd voorop.
Nebim Service Truck onderhoud

TRUCKSERVICE & TRAILERSERVICE

In onze uitstekend geoutilleerde werkplaatsen kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw truck, bus en getrokken materieel. Onze trucktechnici worden continu getraind in de nieuwste technieken en werken met de beste hulpmiddelen om uw transportmaterieel in optimale conditie te houden. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, want bij Nebim betekent Totale Truck- en Trailerservice: zorg op maat.

BESTELWAGENSERVICE IS ZORGELOOS ONDERNEMEN MET UW RENAULT MASTER EN/OF RENAULT TRAFIC

Nebim Fast&Pro onderhoudsserviceOnze Nebim vestigingen in Weert, Venlo en Elsloo zijn officieel Renault Bedrijfswagen-dealer. U kunt hier met uw Renault Master of Renault Trafic terecht voor professioneel onderhoud. Wij weten dat voor u mobiliteit op de eerste plaats staat, maar ook dat u graag met uw eigen business bezig bent. Als bedrijfswagenspecialist bieden wij daarom middels FAST & PRO complete transportoplossingen waarmee u verzekerd bent van de beste service en kwaliteit voor uw bedrijfswagens.

Renault Master Bedrijfswagen onderhoud
Nebim Service - Lease Financiering

FINANCIERING OP MAAT

Financiering gaat niet alleen over geld. Het gaat ook over de toekomst van uw bedrijf. De keuze voor een financieringsvorm of leasecontract is medebepalend voor uw rendement. Bij Nebim staat de continuïteit op lange termijn altijd voorop.

Bij Nebim kunt u terecht voor diverse financieringsvormen. Zoals: Full Service Lease, Operational Lease, Financial Lease, Shortlease en Huurkoop. Er is geen standaard vorm, maar u krijgt bij ons advies op maat. Want niet elk bedrijf is hetzelfde. Wilt u meer informatie en advies op maat? Neemt u dan contact op met onze experts.

VERZEKERINGEN – ALTIJD DE BESTE DEKKING

Risico’s horen bij het ondernemen. Maar niet iedere ondernemer is bereid evenveel risico’s te nemen; de continuïteit van het bedrijf kan immers in gevaar komen. Om bijvoorbeeld uw voertuig naar uw wensen te kunnen verzekeren biedt Nebim Groep in samenwerking alle mogelijke verzekeringen voor uw transportmaterieel aan.

Met een verzekering via Nebim verzekert u zichzelf van een hoge dekking tegen lage kosten. Een zorgeloze afhandeling bij schade, diefstal, brand of vandalisme: Nebim staat u raad en daad bij.

Nebim Service Verzekeringen

Neem contact op met onze experts

  Bedrijfsnaam*
  Voor- en achternaam*
  E-mailadres*
  Telefoon
  Land*
  Nederland    België
  Betreft (Maak uw keuze..)
  Financiering  Verzekeringen  Onderhoudscontract  Overige
  Uw bericht
  Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.